Queda’t a casa

Instrucciones para trabajar desde casa

A partir del próximo lunes comienzan las clases en Microsoft Teams. Estamos preparándolo todo para continuar con las clases desde casa. Para ver cómo hacerlo, visita el documento correspondiente a tu etapa:

Secundaria/ Bachillerato

Primaria/ Infantil

Si tenéis problemas o incidencias con el acceso a la plataforma, podéis poneros en contacto a través del siguiente formulario: Formulario de incidencias

Guía de ayuda coronavirus para las familias ofrecida por el colegio oficial de Psicología.

Els alumnes de 4t d’ESO promouen la consciència ecològica i el reciclatge

Els alumnes de 4t d’ESO promouen la consciència ecològica i el reciclatge

Els alumnes de 4t d’ESO, en l’assignatura Projectes Interdisciplinaris, han treballat aquest trimestre en l’anàlisi dels nivells de contaminació del nostre municipi. Per grups han realitzat un estudi detallat per barris dels nivells de soroll, els actes vandàlics, la brutícia i els punts de reciclatge existents en l’actualitat. Després de diversos dies de treball de camp i gràcies a les dades obtingudes, han arribat a diverses conclusions i han pogut treballar en el disseny de propostes per a la millora de la nostra qualitat de vida que faran arribar a l’Ajuntament.

Finalment, i amb l’objectiu d’incentivar la consciència ecològica de la ciutadania i el reciclatge han elaborat uns vídeos molt interessants que volem compartir amb tots vosaltres.

TOTS JUNTS PER UN MÓN MILLOR I Continue reading

VISITA A L’EXPOSICIÓ EXPRESIÓN TÉCNICA

Aquesta setmana, els alumnes de Dibuix Artístic II de 2n de Batxillerat han fet una visita a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura José Peris Aragó amb la intenció de conèixer l’obra de l’artista José Luis Bonanad Perales, antic alumne del nostre centre.
L’exposició Expresión Técnica ofereix un ampli ventall de tècniques com ara la xilografia, l’aiguafort o la serigrafia amb reslutats múltiples i materials d’allò més variats.
Les planxes de linòleum,  DM, fusta i zinc treballades amb rigor i sensibilitat van permetre als alumnes fer una reconstrucció del procés creatiu mitjançant la impressió dels diferents papers i fustes. El resultat és un món inspirat en la música, el cine i els somnis on els personatges semblen sortir de les parets a través d’innombrables taques i textures.
A més d’estudiar l’obra i endinsar-se en el procés artístic i plàstic, els alumnes han tingut l’ocasió d’entrevistar i conèixer el jove artista que inicia la seua trajectòria amb aquesta primera exposició en solitari.
Qui sap si en el futur les obres dels nostres alumnes i/o exalumnes acaben penjades a les parets del Pompidou o del MOMA.

L’entrepà solidari aconsegueix recaptar més de 1.400 euros que aniran destinats a Zimbàbue

L’entrepà solidari aconsegueix recaptar més de 1.400 euros que aniran destinats a Zimbàbue

Un any més el nostre col·legi s’ha sumat a la campanya que anualment duu a terme Mans Unides amb l’objectiu de recaptar la major quantitat de fons per a fer realitat un projecte social en el tercer món. La solidaritat de tots els nostres alumnes ha fet que gràcies a l’entrepà solidari hàgem recaptat un total de 1.478,30 euros i puguem participar amb el nostre granet d’arena.
Enguany, serà Zimbàbue el país que rebrà l’ajuda, concretament la ciutat de Gokwe. És una de les zones més pobres i menys desenvolupades del país. La població viu dispersa en una sèrie de pobles que es dediquen a l’agricultura de subsistència. Les poques escoles que hi ha es troben en males condicions i són insuficients.
Els missioners Claretians van construir una escola perquè els xiquets no hagueren de caminar grans distàncies. En l’actualitat acullen a 473 xiquets i xiquetes. El nombre d’alumnes cada vegada és major per l’augment de la població, resultant insuficients el nombre d’aules del qual disposen. Per això, sol·liciten ajuda per a construir quatre aules, quatre magatzems amb equipament per a cada aula i un depòsit d’aigua.
El cost del projecte és de 95.901 euros, dels quals, el nostre Arxiprestat s’encarregarà de la realització de la 1a fase (47.951 euros).

Des d’ací, volem agrair-vos una vegada més a tots la vostra solidaritat i generositat amb aquells que més ho necessiten.
MOLTES GRÀCIES!

Zimbàbue a les aules:

Els alumnes de 2n d’ESO han treballat al llarg de la setmana un projecte sobre Zimbàbue gràcies al qual han conegut els seus costums, tradicions, cultura, política, flora i fauna i fins i tot la gastronomia. Podeu veure el resultat final del projecte en una exposició que podeu gaudir en l’entrada de l’edifici de Secundària.

Així mateix, els alumnes d’Infantil i Primària han participat, a través de la creativitat, acolorint una petjada i escrivint aquell desig que volen fer realitat per a millorar el món en el qual vivim.

Admisión 2020-21

Queremos compartir nuestro proyecto contigo

¿Quieres conocernos? Habla con nosotros desde tu casa, te informaremos sobre la admisión de las etapas de Infantil, Primaria, ESO y Bachillerato. Te mostraremos nuestro proyecto educativo y resolveremos todas tus dudas.

Este año tenemos plazas vacantes en 1º de Primaria, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Hemos aplazado la Jornada de Puertas Abiertas del sábado 4 de abril, pero te invitamos a ver todo lo que hacemos en nuestra web y en nuestras redes sociales (Facebook, Instagram y Twitter).

Contactaremos contigo si cumplimentas el siguiente formulario de contacto.

  • Normativa de admisión curso 2020-21 (Pediente de publicación).

Celebrem la Jornada Mundial de la Pau a través de les 5 claus de missatge del Papa

 

 

 

Celebrem la Jornada Mundial de la Pau a través de les 5 claus de missatge del Papa

Al llarg de tota la setmana, des dels més xicotets fins als més majors dels nostres alumnes han estat treballant en classe la importància de viure en una societat on regne la pau mitjançant activitats en les quals s’han donat a conéixer les 5 claus del missatge del Papa per a la Jornada Mundial de la Pau:

1. No hi ha pau sense esperança. La pau, camí d’esperança davant els obstacles i les proves.
2. No hi ha pau sense memòria. La pau, camí d’escolta basat en la memòria, en la solidaritat i en la fraternitat.
3. No hi ha pau sense reconciliació. La pau, camí de reconciliació en la comunió fraterna.
4. No hi ha pau sense compromís ecològic. La pau camí de conversió ecològica.
5. No hi ha pau sense paciència. S’aconsegueix tant quant s’espera.

Hui, Jornada Mundial de la Pau, els més xicotets s’han reunit al pati i han participat en una a celebració en la qual s’ha llegit un manifest i s’ha reflexionat sobre la necessitat que tots aportem el nostre granet d’arena per a aconseguir la pau en el nostre entorn. Finalment, per a concloure l’acte han resat l’oració de Sant Francesc.

A més a més, els xics i xiques de Secundària, com a resultat al treball que han dut a terme, han obtingut un kit de pau que hui han donat a conéixer al nostre poble. Les diferents classes s’han desplaçat per tota Alboraia i han explicat als veïns el que han fet i què és la pau per a ells i la importància que existisca en tots els llocs del món.

FELIÇ DIA DE LA PAU!

Acomiadem el 1r trimestre a ritme de nadales:

Acomiadem el 1r trimestre a ritme de nadales:

Una de les tradicions més arrelades del nostre centre és el festival de nadales de Secundària i enguany no podia ser menys. Un matí molt divertit on les lletres súper creatives i les treballades coreografies han posat les coses molt complicades al jurat. Després d’una complicada deliberació els premis han sigut els següents:
– Tercer Premi: 2n C
– Segon Premi: 1r B
– Primer Premi: 4t B

L’equip Directiu també ha fet lliurament dels premis als quatre guanyadors del concurs de Felicitacions de Nadal:
– 1r ESO: Llum Gandul Vicent.
– 2n ESO: César Talabante Soriano.
– 3r ESO: Laura Arnau Pascual.
– 4t ESO: Blanca Cintrano Fernández.

Però abans de conéixer als guanyadors tots els assistents hem gaudit moltíssim també amb les nadales tradicionals alemanyes.

Un any més, des d’ací volem desitjar-vos que gaudiu d’aquestes dates tan especials per a estar en família i amb tots aquells als quals voleu sense oblidar el significat i el caràcter religiós del Nadal.

Bon Nadal i Feliç any 2020!

Ja coneixem als guanyadors del XII concurs de postals de Nadal

Ja coneixem als guanyadors del XII concurs de postals de Nadal

Una vegada més s’ha fet evident el gran talent i la creativitat que hi ha a les aules del nostre centre i la tasca tan complicada que els han posat al jurat a l’hora de triar les millors postals de Nadal. Però, després de moltes deliberacions ja coneixem als guanyadors. ENHORABONA A TOTS I TOTES!!

Concurs Infantil:

Classe 3 anys, la girafa:

Classe 4 anys, la rateta:

Classe 5 anys, la zebra:

Concurs Primària:

1r Primària, María Rubio López:

2n Primària, Gerard Aguado Gil:

3r Primària, Irene Alonso Raez:

4t Primària, Ángela Talabante Soriano:

5é Primària, Andrea Cabello Agusten:

6é Primària, Lucía Riaza Dolz:

Concurs Secundària:

1r ESO, Llum Gandul Vicent:

2n ESO, César Talabante Soriano:

3r ESO, Laura Arnau Pascual:

4t ESO, Blanca Cintrano Fernández:

Los alumnos de 4º ESO consiguen recaudar más de 1.600€ para los refugiados

Los alumnos de 4º ESO consiguen recaudar más de 1.600€ para los refugiados

Impulsados por ACNUR, organizan un festival gracias a la colaboración de varias instituciones y entidades del municipio.

“Es la solidaridad la que mueve montañas. En vosotros está ahora lanzar esa mano tendida a otros refugiados y darles así la oportunidad de vivir. Esa oportunidad es la que marca la diferencia entre la humanidad y la barbarie”, afirmó Esma Kucukalic, refugiada de la guerra de los Balcanes.

El viernes, l’Auditori Municipal acogió el Loco Festival, un evento solidario organizado por los alumnos/as de 4º ESO e impulsado por ACNUR, que nace con el propósito de recaudar fondos destinados a la labor que lleva la ONG con los refugiados.
Un acto que consiguió recaudar más de 1.600 euros y que se pudo llevar a cabo gracias a la participación desinteresada de entidades del pueblo como la Societat Musical de Alboraya (SMA) y el Club de Gimnasia Rítmica de Alboraya.

Presentado por los propios estudiantes, el evento dio inicio con el concierto por parte del conjunto instrumental de la SMA. Un recital en el que se pudieron escuchar una selección de obras entre las que destacaron algunas piezas como el Cascanueces, el Canto a Unicef o New World Simphony. Seguidamente, los asistentes pudieron escuchar el testimonio de Esma Kucukalic, refugiada de las guerra de los Balcanes, y activa colaboradora de ACNUR, quien contó su experiencia y afirmó que: “es la solidaridad la que mueve montañas. En vosotros está ahora lanzar esa mano tendida a otros refugiados y darles así la oportunidad de vivir. Esa oportunidad es la que marca la diferencia entre la humanidad y la barbarie”.

El Club de Gimnasia Rítmica de Alboraya fue el encargado de clausurar el festival. Seis integrantes protagonizaron una exhibición en la que los asistentes pudieron disfrutar de la destreza que tienen con la cinta y las mazas acompañadas de los bonitos acordes de la canción Some one like you de Adele.

Poryecto Aprendizaje-Servicio (APS), una manera de aprender haciendo un servicio a la comunidad:
A lo largo del primer trimestre los alumnos de 4º de ESO han llevado a cabo un proyecto de forma conjunta con ACNUR. Se trata de un proyecto APS, es decir, frente a una necesidad social, los chicos y chicas emprenden una acción de servicio a la comunidad que les ayuda a aplicar y consolidar aprendizajes en conocimientos, habilidades, actitudes, competencias, despertando su talento y poniéndolo a trabajar para el bien común.

Esma Kucukalic:
Corría el año 1992 cuando Esma Kucukalic (Sarajevo) vivió en primera persona lo que significa ser refugiada durante la guerra de los Balcanes (Bosnia y Herzegovina). España, con una situación económica similar a la actual y una importante tasa de paro, acogió a más d 2.500 refugiados. Gracias a aquella iniciativa hoy Esma forma parte de nuestra sociedad y actualmente ejerce de periodista (responsable de comunicación de la Fundación Asamblea de Ciudadanos y Ciudadanas del Medierráneo, periodista de Valencia Plaza y À punt internacional y profesora del máster de periodismo internacional en la Universidad Rey Juan Carlos), además de colaborar activamente con ACNUR.

Situación actual y labor de ACNUR:
En la actualidad presenciamos los niveles de desplazamiento más altos jamás registrados. Una cifra sin precedente de 70,8 millones de personas en todo el mundo se han visto obligadas a huir de sus hogares. Entre ellas hay casi 25,9 millones de personas refugiadas, más de la mitad menores de 18 años.
También hay millones de personas apátridas a quienes se les ha negado una nacionalidad y acceso a derechos básicos como educación, salud, empleo y libertad de movimiento.
En un mundo en el cual cada dos segundos casi una persona se ve obligada a desplazarse como resultado de los conflictos y la persecución, el trabajo de ACNUR es ahora más importante que nunca.

Cristóbal Martínez, Blanca Valero i Nuria Belenguer reconeguts amb el premi extraordinaris al rendiment acadèmic

 

 

Cristóbal Martínez, Blanca Valero i Nuria Belenguer reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Tenim una molt bona notícia que donar-vos, els alumnes Cristóbal Martínez i Blanca Valero han rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic de Primària, i Nuria Belenguer, el premi extraordinari al rendiment acadèmic de Secundària. Enhorabona! Vos ho mereixeu! El treball i l’esforç sempre ha de ser reconegut! A seguir així!