Acomiadem el 1r trimestre a ritme de nadales:

Acomiadem el 1r trimestre a ritme de nadales:

Una de les tradicions més arrelades del nostre centre és el festival de nadales de Secundària i enguany no podia ser menys. Un matí molt divertit on les lletres súper creatives i les treballades coreografies han posat les coses molt complicades al jurat. Després d’una complicada deliberació els premis han sigut els següents:
– Tercer Premi: 2n C
– Segon Premi: 1r B
– Primer Premi: 4t B

L’equip Directiu també ha fet lliurament dels premis als quatre guanyadors del concurs de Felicitacions de Nadal:
– 1r ESO: Llum Gandul Vicent.
– 2n ESO: César Talabante Soriano.
– 3r ESO: Laura Arnau Pascual.
– 4t ESO: Blanca Cintrano Fernández.

Però abans de conéixer als guanyadors tots els assistents hem gaudit moltíssim també amb les nadales tradicionals alemanyes.

Un any més, des d’ací volem desitjar-vos que gaudiu d’aquestes dates tan especials per a estar en família i amb tots aquells als quals voleu sense oblidar el significat i el caràcter religiós del Nadal.

Bon Nadal i Feliç any 2020!

Ja coneixem als guanyadors del XII concurs de postals de Nadal

Ja coneixem als guanyadors del XII concurs de postals de Nadal

Una vegada més s’ha fet evident el gran talent i la creativitat que hi ha a les aules del nostre centre i la tasca tan complicada que els han posat al jurat a l’hora de triar les millors postals de Nadal. Però, després de moltes deliberacions ja coneixem als guanyadors. ENHORABONA A TOTS I TOTES!!

Concurs Infantil:

Classe 3 anys, la girafa:

Classe 4 anys, la rateta:

Classe 5 anys, la zebra:

Concurs Primària:

1r Primària, María Rubio López:

2n Primària, Gerard Aguado Gil:

3r Primària, Irene Alonso Raez:

4t Primària, Ángela Talabante Soriano:

5é Primària, Andrea Cabello Agusten:

6é Primària, Lucía Riaza Dolz:

Concurs Secundària:

1r ESO, Llum Gandul Vicent:

2n ESO, César Talabante Soriano:

3r ESO, Laura Arnau Pascual:

4t ESO, Blanca Cintrano Fernández:

Los alumnos de 4º ESO consiguen recaudar más de 1.600€ para los refugiados

Los alumnos de 4º ESO consiguen recaudar más de 1.600€ para los refugiados

Impulsados por ACNUR, organizan un festival gracias a la colaboración de varias instituciones y entidades del municipio.

“Es la solidaridad la que mueve montañas. En vosotros está ahora lanzar esa mano tendida a otros refugiados y darles así la oportunidad de vivir. Esa oportunidad es la que marca la diferencia entre la humanidad y la barbarie”, afirmó Esma Kucukalic, refugiada de la guerra de los Balcanes.

El viernes, l’Auditori Municipal acogió el Loco Festival, un evento solidario organizado por los alumnos/as de 4º ESO e impulsado por ACNUR, que nace con el propósito de recaudar fondos destinados a la labor que lleva la ONG con los refugiados.
Un acto que consiguió recaudar más de 1.600 euros y que se pudo llevar a cabo gracias a la participación desinteresada de entidades del pueblo como la Societat Musical de Alboraya (SMA) y el Club de Gimnasia Rítmica de Alboraya.

Presentado por los propios estudiantes, el evento dio inicio con el concierto por parte del conjunto instrumental de la SMA. Un recital en el que se pudieron escuchar una selección de obras entre las que destacaron algunas piezas como el Cascanueces, el Canto a Unicef o New World Simphony. Seguidamente, los asistentes pudieron escuchar el testimonio de Esma Kucukalic, refugiada de las guerra de los Balcanes, y activa colaboradora de ACNUR, quien contó su experiencia y afirmó que: “es la solidaridad la que mueve montañas. En vosotros está ahora lanzar esa mano tendida a otros refugiados y darles así la oportunidad de vivir. Esa oportunidad es la que marca la diferencia entre la humanidad y la barbarie”.

El Club de Gimnasia Rítmica de Alboraya fue el encargado de clausurar el festival. Seis integrantes protagonizaron una exhibición en la que los asistentes pudieron disfrutar de la destreza que tienen con la cinta y las mazas acompañadas de los bonitos acordes de la canción Some one like you de Adele.

Poryecto Aprendizaje-Servicio (APS), una manera de aprender haciendo un servicio a la comunidad:
A lo largo del primer trimestre los alumnos de 4º de ESO han llevado a cabo un proyecto de forma conjunta con ACNUR. Se trata de un proyecto APS, es decir, frente a una necesidad social, los chicos y chicas emprenden una acción de servicio a la comunidad que les ayuda a aplicar y consolidar aprendizajes en conocimientos, habilidades, actitudes, competencias, despertando su talento y poniéndolo a trabajar para el bien común.

Esma Kucukalic:
Corría el año 1992 cuando Esma Kucukalic (Sarajevo) vivió en primera persona lo que significa ser refugiada durante la guerra de los Balcanes (Bosnia y Herzegovina). España, con una situación económica similar a la actual y una importante tasa de paro, acogió a más d 2.500 refugiados. Gracias a aquella iniciativa hoy Esma forma parte de nuestra sociedad y actualmente ejerce de periodista (responsable de comunicación de la Fundación Asamblea de Ciudadanos y Ciudadanas del Medierráneo, periodista de Valencia Plaza y À punt internacional y profesora del máster de periodismo internacional en la Universidad Rey Juan Carlos), además de colaborar activamente con ACNUR.

Situación actual y labor de ACNUR:
En la actualidad presenciamos los niveles de desplazamiento más altos jamás registrados. Una cifra sin precedente de 70,8 millones de personas en todo el mundo se han visto obligadas a huir de sus hogares. Entre ellas hay casi 25,9 millones de personas refugiadas, más de la mitad menores de 18 años.
También hay millones de personas apátridas a quienes se les ha negado una nacionalidad y acceso a derechos básicos como educación, salud, empleo y libertad de movimiento.
En un mundo en el cual cada dos segundos casi una persona se ve obligada a desplazarse como resultado de los conflictos y la persecución, el trabajo de ACNUR es ahora más importante que nunca.

Cristóbal Martínez, Blanca Valero i Nuria Belenguer reconeguts amb el premi extraordinaris al rendiment acadèmic

 

 

Cristóbal Martínez, Blanca Valero i Nuria Belenguer reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Tenim una molt bona notícia que donar-vos, els alumnes Cristóbal Martínez i Blanca Valero han rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic de Primària, i Nuria Belenguer, el premi extraordinari al rendiment acadèmic de Secundària. Enhorabona! Vos ho mereixeu! El treball i l’esforç sempre ha de ser reconegut! A seguir així!

XII CONCURS DE POSTALS DE NADAL

XII CONCURS DE POSTALS DE NADAL

Eres creatiu? T’agrada dibuixar? Vols que felicitem el Nadal amb la teua creació?

Sí, tu, el que ho estàs llegint, no t’ho penses més i participa en el XII CONCURS DE POSTALS DE NADAL al nostre col.legi.

Un any més, el concurs tradicional de postals de Nadal obri les portes a tots els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària que desitgen participar-hi. Portem més d’una dècada felicitant unes dates tant especials amb un disseny fet per vosaltres, els alumnes de l’ESO.

Si vols saber com ho pots fer, recorda que a la teua classe estan penjades les bases del concurs.

No deixes passar l’oportunitat!!!

Podeu consultar les bases en el següent enllaç: BASES X CONCURS DE POSTALS 2019

Celebrem el 60 aniversari del col·legi amb una gran festa

Celebrem el 60 aniversari del col·legi amb una gran festa

Com cada any, hui hem celebrat la festa del col·le, però enguany ha sigut especialment important perquè commemorem el 60 aniversari del naixement del centre. Un dia festiu per al nostre alumnat i tots aquells que conformem la comunitat educativa lloc que homenatgem el nostre fundador, Don José Lluch. Un sacerdot que va dedicar part de la seua vida i els seus esforços al nostre poble i que gràcies a la seua tenacitat i al treball dels veïns d’Alboraia va aconseguir fer realitat el seu somni, construir el nostre col·legi.

La celebració ha començat a les 9.30 hores amb una oració que ha estat presidida pel que ha sigut titular del centre durant 19 anys, José Vicente Olmos, i durant la qual ha destacat que hem de tindre molt present el lema del nostre centre: “L’important és estimar”. Tot això en un clima de recolliment i comunitat en la qual no han faltat els acords de la música del cor.
Després de l’esmorzar, des dels més xicotets fins als més majors han gaudit de “El gran joc”. Una activitat súper divertida en la qual per grups han anat superant un total de 20 proves que els ha permés aconseguir ciris que posteriorment hem col·locat en un pastís mentre cantàvem el clàssic “Aniversari feliç”, tal com mereixia l’ocasió. Finalment, cada classe ha tornat a les aules i han dut a terme una activitat per a donar a conéixer als alumnes el lema d’enguany “Tu eres el meu fill estimat”.

Continuem complint anys, i això ens fa molt feliços, perquè començàvem la marxa en 1959 amb molta il·lusió i amb l’objectiu de donar servei al nostre poble i a totes aquelles persones que el necessitaren i seixanta anys més tard continuem treballant en la mateixa línia, superant-nos i amb la mateixa il·lusió que al principi.

Venta de equipaciones

 

Venta de equipaciones

 

Estimadas Familias,
Nos complace informarles que el servicio on-line de venta de equipaciones

se activó el pasado día 1 de Marzo.

Desde la página web: www.paddy.es, seleccionar la opción COLEGIOS, a continuación seleccionar el logo JOSÉ LLUCH e introducir las claves para el Colegio Parroquial Don José LLuch que les damos a continuación:

 • Mail: joselluchuniformes@gmail.com
 • Contraseña: joselluch19

  Una vez introducidos estos datos, deberá volver a pinchar encima del logo del colegio para poder acceder a su sesión de compra.

  Les permitirá seleccionar dos opciones para la entrega:

 • Recogida en la tienda. Servicio gratuito. Les recordamos la dirección de la misma: Carrer Camí a la Mar, 52; PI. 3; 46120- Alboraia, Valencia.
 • Entrega a domicilio que tiene asociados gastos de envío en importes inferiores a 150 € (5,95 € envío provincial).

 

Les informamos además de los horarios actuales de la tienda hasta el 30 de Junio:

Mañanas: de Lunes a Viernes: De 10:00 a 14:00 h. Tardes: Martes: De 15:00 a 18:00 h.

Entradas y salidas por las puertas habituales

Entradas  y Salidas al centro por la Avda. Divino Maestro.

A partir de mañana las entradas y salidas al centro se realizarán por las puertas habituales.

Atentamente,

La Dirección.

Benvinguts!

 

¡Bienvenidos!

Estimados padres,

Os informamos que el próximo lunes 9 de septiembre empieza el nuevo curso escolar, para un correcto funcionamiento deberéis tener en cuenta los siguientes aspectos:

 

Infantil

 • 3 años entrada a las 09:30h los alumnos que deben entrar el primer día, por la puerta de Pintor Valero.
 • 4 años entrada a las 09:00h y recogida a las 13:00h por la puerta de Pintor Valero.
 • 5 años entrada a las 09:00h y recogida a las 13:00h por la puerta de Pintor Valero
 • Los alumnos que se queden al servicio de comedor se recogerán por la puerta de Pintor Valero de 14:30h a 15:00h.

 

Primaria

 • 1º entrada solo el primer día a las 09:00h por la puerta de Pintor Valero, resto de días por la puerta principal. Recogida a las 13:00h por la puerta corredera de la Avd Divino Maestro.
 • 2º-3º entrada a las 09:00h por la puerta principal y recogida por corredera de Avd Divino Maestro, tercero en las columnas del SUM.
 • 4º-6º entrada a las 09:00h y recogida a las 13:00h por la puerta principal.
 • Los alumnos que se queden al servicio de comedor se recogerán por la puerta corredera de Avd Divino Maestro de 14:30h a 15:00h.

Los alumnos de 1º a 6º para el lunes deberán traer mochila con la agenda y estuche, botella de agua y almuerzo.

*Todos los alumnos de nueva matriculación de 1º a 6º, a la hora de entrada acudirán al despacho de dirección, donde estarán los tutores.

 

Secundaria y Bachillerato

 • 1º ESO: 11:15 – 13:20h.
 • 2º ESO: 11:45 – 13:20h.
 • 3º ESO: 12:15 – 13:20h.
 • 4º ESO: 12:45 – 13:20h.
 • 1º Bachillerato: 13:15h.
 • 2º Bachillerato: 13:45h.

Los alumnos de Secundaria y Bachillerato deberán acudir al SUM y traer material para tomar notas.