L’entrepà solidari aconsegueix recaptar més de 1.400 euros que aniran destinats a Zimbàbue

L’entrepà solidari aconsegueix recaptar més de 1.400 euros que aniran destinats a Zimbàbue

Un any més el nostre col·legi s’ha sumat a la campanya que anualment duu a terme Mans Unides amb l’objectiu de recaptar la major quantitat de fons per a fer realitat un projecte social en el tercer món. La solidaritat de tots els nostres alumnes ha fet que gràcies a l’entrepà solidari hàgem recaptat un total de 1.478,30 euros i puguem participar amb el nostre granet d’arena.
Enguany, serà Zimbàbue el país que rebrà l’ajuda, concretament la ciutat de Gokwe. És una de les zones més pobres i menys desenvolupades del país. La població viu dispersa en una sèrie de pobles que es dediquen a l’agricultura de subsistència. Les poques escoles que hi ha es troben en males condicions i són insuficients.
Els missioners Claretians van construir una escola perquè els xiquets no hagueren de caminar grans distàncies. En l’actualitat acullen a 473 xiquets i xiquetes. El nombre d’alumnes cada vegada és major per l’augment de la població, resultant insuficients el nombre d’aules del qual disposen. Per això, sol·liciten ajuda per a construir quatre aules, quatre magatzems amb equipament per a cada aula i un depòsit d’aigua.
El cost del projecte és de 95.901 euros, dels quals, el nostre Arxiprestat s’encarregarà de la realització de la 1a fase (47.951 euros).

Des d’ací, volem agrair-vos una vegada més a tots la vostra solidaritat i generositat amb aquells que més ho necessiten.
MOLTES GRÀCIES!

Zimbàbue a les aules:

Els alumnes de 2n d’ESO han treballat al llarg de la setmana un projecte sobre Zimbàbue gràcies al qual han conegut els seus costums, tradicions, cultura, política, flora i fauna i fins i tot la gastronomia. Podeu veure el resultat final del projecte en una exposició que podeu gaudir en l’entrada de l’edifici de Secundària.

Així mateix, els alumnes d’Infantil i Primària han participat, a través de la creativitat, acolorint una petjada i escrivint aquell desig que volen fer realitat per a millorar el món en el qual vivim.

Jornadas de acogida 2020-21

Queremos compartir nuestro proyecto contigo

¿Quieres conocernos? Ven una tarde a tomar un café con nosotros y te informaremos sobre la admisión de las etapas de Infantil y Primaria. Te  contaremos nuestro proyecto educativo y resolveremos todas tus dudas. Además, este año tenemos plazas vacantes en 1º de Primaria, no dudes en venir a visitarnos.

También estás invitado a nuestra Jornada de Puertas del próximo sábado 4 de abril a las 11:00, donde habrá actividades para toda la familia y podrás ver el cole en acción.

Puedes informarte de todos los detalles y actividades de la etapa que te interesa en los siguientes enlaces:


Celebrem la Jornada Mundial de la Pau a través de les 5 claus de missatge del Papa

 

 

 

Celebrem la Jornada Mundial de la Pau a través de les 5 claus de missatge del Papa

Al llarg de tota la setmana, des dels més xicotets fins als més majors dels nostres alumnes han estat treballant en classe la importància de viure en una societat on regne la pau mitjançant activitats en les quals s’han donat a conéixer les 5 claus del missatge del Papa per a la Jornada Mundial de la Pau:

1. No hi ha pau sense esperança. La pau, camí d’esperança davant els obstacles i les proves.
2. No hi ha pau sense memòria. La pau, camí d’escolta basat en la memòria, en la solidaritat i en la fraternitat.
3. No hi ha pau sense reconciliació. La pau, camí de reconciliació en la comunió fraterna.
4. No hi ha pau sense compromís ecològic. La pau camí de conversió ecològica.
5. No hi ha pau sense paciència. S’aconsegueix tant quant s’espera.

Hui, Jornada Mundial de la Pau, els més xicotets s’han reunit al pati i han participat en una a celebració en la qual s’ha llegit un manifest i s’ha reflexionat sobre la necessitat que tots aportem el nostre granet d’arena per a aconseguir la pau en el nostre entorn. Finalment, per a concloure l’acte han resat l’oració de Sant Francesc.

A més a més, els xics i xiques de Secundària, com a resultat al treball que han dut a terme, han obtingut un kit de pau que hui han donat a conéixer al nostre poble. Les diferents classes s’han desplaçat per tota Alboraia i han explicat als veïns el que han fet i què és la pau per a ells i la importància que existisca en tots els llocs del món.

FELIÇ DIA DE LA PAU!

Acomiadem el 1r trimestre a ritme de nadales:

Acomiadem el 1r trimestre a ritme de nadales:

Una de les tradicions més arrelades del nostre centre és el festival de nadales de Secundària i enguany no podia ser menys. Un matí molt divertit on les lletres súper creatives i les treballades coreografies han posat les coses molt complicades al jurat. Després d’una complicada deliberació els premis han sigut els següents:
– Tercer Premi: 2n C
– Segon Premi: 1r B
– Primer Premi: 4t B

L’equip Directiu també ha fet lliurament dels premis als quatre guanyadors del concurs de Felicitacions de Nadal:
– 1r ESO: Llum Gandul Vicent.
– 2n ESO: César Talabante Soriano.
– 3r ESO: Laura Arnau Pascual.
– 4t ESO: Blanca Cintrano Fernández.

Però abans de conéixer als guanyadors tots els assistents hem gaudit moltíssim també amb les nadales tradicionals alemanyes.

Un any més, des d’ací volem desitjar-vos que gaudiu d’aquestes dates tan especials per a estar en família i amb tots aquells als quals voleu sense oblidar el significat i el caràcter religiós del Nadal.

Bon Nadal i Feliç any 2020!

Ja coneixem als guanyadors del XII concurs de postals de Nadal

Ja coneixem als guanyadors del XII concurs de postals de Nadal

Una vegada més s’ha fet evident el gran talent i la creativitat que hi ha a les aules del nostre centre i la tasca tan complicada que els han posat al jurat a l’hora de triar les millors postals de Nadal. Però, després de moltes deliberacions ja coneixem als guanyadors. ENHORABONA A TOTS I TOTES!!

Concurs Infantil:

Classe 3 anys, la girafa:

Classe 4 anys, la rateta:

Classe 5 anys, la zebra:

Concurs Primària:

1r Primària, María Rubio López:

2n Primària, Gerard Aguado Gil:

3r Primària, Irene Alonso Raez:

4t Primària, Ángela Talabante Soriano:

5é Primària, Andrea Cabello Agusten:

6é Primària, Lucía Riaza Dolz:

Concurs Secundària:

1r ESO, Llum Gandul Vicent:

2n ESO, César Talabante Soriano:

3r ESO, Laura Arnau Pascual:

4t ESO, Blanca Cintrano Fernández:

Los alumnos de 4º ESO consiguen recaudar más de 1.600€ para los refugiados

Los alumnos de 4º ESO consiguen recaudar más de 1.600€ para los refugiados

Impulsados por ACNUR, organizan un festival gracias a la colaboración de varias instituciones y entidades del municipio.

“Es la solidaridad la que mueve montañas. En vosotros está ahora lanzar esa mano tendida a otros refugiados y darles así la oportunidad de vivir. Esa oportunidad es la que marca la diferencia entre la humanidad y la barbarie”, afirmó Esma Kucukalic, refugiada de la guerra de los Balcanes.

El viernes, l’Auditori Municipal acogió el Loco Festival, un evento solidario organizado por los alumnos/as de 4º ESO e impulsado por ACNUR, que nace con el propósito de recaudar fondos destinados a la labor que lleva la ONG con los refugiados.
Un acto que consiguió recaudar más de 1.600 euros y que se pudo llevar a cabo gracias a la participación desinteresada de entidades del pueblo como la Societat Musical de Alboraya (SMA) y el Club de Gimnasia Rítmica de Alboraya.

Presentado por los propios estudiantes, el evento dio inicio con el concierto por parte del conjunto instrumental de la SMA. Un recital en el que se pudieron escuchar una selección de obras entre las que destacaron algunas piezas como el Cascanueces, el Canto a Unicef o New World Simphony. Seguidamente, los asistentes pudieron escuchar el testimonio de Esma Kucukalic, refugiada de las guerra de los Balcanes, y activa colaboradora de ACNUR, quien contó su experiencia y afirmó que: “es la solidaridad la que mueve montañas. En vosotros está ahora lanzar esa mano tendida a otros refugiados y darles así la oportunidad de vivir. Esa oportunidad es la que marca la diferencia entre la humanidad y la barbarie”.

El Club de Gimnasia Rítmica de Alboraya fue el encargado de clausurar el festival. Seis integrantes protagonizaron una exhibición en la que los asistentes pudieron disfrutar de la destreza que tienen con la cinta y las mazas acompañadas de los bonitos acordes de la canción Some one like you de Adele.

Poryecto Aprendizaje-Servicio (APS), una manera de aprender haciendo un servicio a la comunidad:
A lo largo del primer trimestre los alumnos de 4º de ESO han llevado a cabo un proyecto de forma conjunta con ACNUR. Se trata de un proyecto APS, es decir, frente a una necesidad social, los chicos y chicas emprenden una acción de servicio a la comunidad que les ayuda a aplicar y consolidar aprendizajes en conocimientos, habilidades, actitudes, competencias, despertando su talento y poniéndolo a trabajar para el bien común.

Esma Kucukalic:
Corría el año 1992 cuando Esma Kucukalic (Sarajevo) vivió en primera persona lo que significa ser refugiada durante la guerra de los Balcanes (Bosnia y Herzegovina). España, con una situación económica similar a la actual y una importante tasa de paro, acogió a más d 2.500 refugiados. Gracias a aquella iniciativa hoy Esma forma parte de nuestra sociedad y actualmente ejerce de periodista (responsable de comunicación de la Fundación Asamblea de Ciudadanos y Ciudadanas del Medierráneo, periodista de Valencia Plaza y À punt internacional y profesora del máster de periodismo internacional en la Universidad Rey Juan Carlos), además de colaborar activamente con ACNUR.

Situación actual y labor de ACNUR:
En la actualidad presenciamos los niveles de desplazamiento más altos jamás registrados. Una cifra sin precedente de 70,8 millones de personas en todo el mundo se han visto obligadas a huir de sus hogares. Entre ellas hay casi 25,9 millones de personas refugiadas, más de la mitad menores de 18 años.
También hay millones de personas apátridas a quienes se les ha negado una nacionalidad y acceso a derechos básicos como educación, salud, empleo y libertad de movimiento.
En un mundo en el cual cada dos segundos casi una persona se ve obligada a desplazarse como resultado de los conflictos y la persecución, el trabajo de ACNUR es ahora más importante que nunca.

Cristóbal Martínez, Blanca Valero i Nuria Belenguer reconeguts amb el premi extraordinaris al rendiment acadèmic

 

 

Cristóbal Martínez, Blanca Valero i Nuria Belenguer reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Tenim una molt bona notícia que donar-vos, els alumnes Cristóbal Martínez i Blanca Valero han rebut el premi extraordinari al rendiment acadèmic de Primària, i Nuria Belenguer, el premi extraordinari al rendiment acadèmic de Secundària. Enhorabona! Vos ho mereixeu! El treball i l’esforç sempre ha de ser reconegut! A seguir així!

XII CONCURS DE POSTALS DE NADAL

XII CONCURS DE POSTALS DE NADAL

Eres creatiu? T’agrada dibuixar? Vols que felicitem el Nadal amb la teua creació?

Sí, tu, el que ho estàs llegint, no t’ho penses més i participa en el XII CONCURS DE POSTALS DE NADAL al nostre col.legi.

Un any més, el concurs tradicional de postals de Nadal obri les portes a tots els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària que desitgen participar-hi. Portem més d’una dècada felicitant unes dates tant especials amb un disseny fet per vosaltres, els alumnes de l’ESO.

Si vols saber com ho pots fer, recorda que a la teua classe estan penjades les bases del concurs.

No deixes passar l’oportunitat!!!

Podeu consultar les bases en el següent enllaç: BASES X CONCURS DE POSTALS 2019

Celebrem el 60 aniversari del col·legi amb una gran festa

Celebrem el 60 aniversari del col·legi amb una gran festa

Com cada any, hui hem celebrat la festa del col·le, però enguany ha sigut especialment important perquè commemorem el 60 aniversari del naixement del centre. Un dia festiu per al nostre alumnat i tots aquells que conformem la comunitat educativa lloc que homenatgem el nostre fundador, Don José Lluch. Un sacerdot que va dedicar part de la seua vida i els seus esforços al nostre poble i que gràcies a la seua tenacitat i al treball dels veïns d’Alboraia va aconseguir fer realitat el seu somni, construir el nostre col·legi.

La celebració ha començat a les 9.30 hores amb una oració que ha estat presidida pel que ha sigut titular del centre durant 19 anys, José Vicente Olmos, i durant la qual ha destacat que hem de tindre molt present el lema del nostre centre: “L’important és estimar”. Tot això en un clima de recolliment i comunitat en la qual no han faltat els acords de la música del cor.
Després de l’esmorzar, des dels més xicotets fins als més majors han gaudit de “El gran joc”. Una activitat súper divertida en la qual per grups han anat superant un total de 20 proves que els ha permés aconseguir ciris que posteriorment hem col·locat en un pastís mentre cantàvem el clàssic “Aniversari feliç”, tal com mereixia l’ocasió. Finalment, cada classe ha tornat a les aules i han dut a terme una activitat per a donar a conéixer als alumnes el lema d’enguany “Tu eres el meu fill estimat”.

Continuem complint anys, i això ens fa molt feliços, perquè començàvem la marxa en 1959 amb molta il·lusió i amb l’objectiu de donar servei al nostre poble i a totes aquelles persones que el necessitaren i seixanta anys més tard continuem treballant en la mateixa línia, superant-nos i amb la mateixa il·lusió que al principi.

Venta de equipaciones

 

Venta de equipaciones

 

Estimadas Familias,
Nos complace informarles que el servicio on-line de venta de equipaciones

se activó el pasado día 1 de Marzo.

Desde la página web: www.paddy.es, seleccionar la opción COLEGIOS, a continuación seleccionar el logo JOSÉ LLUCH e introducir las claves para el Colegio Parroquial Don José LLuch que les damos a continuación:

  • Mail: joselluchuniformes@gmail.com
  • Contraseña: joselluch19

    Una vez introducidos estos datos, deberá volver a pinchar encima del logo del colegio para poder acceder a su sesión de compra.

    Les permitirá seleccionar dos opciones para la entrega:

  • Recogida en la tienda. Servicio gratuito. Les recordamos la dirección de la misma: Carrer Camí a la Mar, 52; PI. 3; 46120- Alboraia, Valencia.
  • Entrega a domicilio que tiene asociados gastos de envío en importes inferiores a 150 € (5,95 € envío provincial).

 

Les informamos además de los horarios actuales de la tienda hasta el 30 de Junio:

Mañanas: de Lunes a Viernes: De 10:00 a 14:00 h. Tardes: Martes: De 15:00 a 18:00 h.