Menjador

seccio menjador

El Col·legi Parroquial Don José Lluch ofereix servei de menjador tots els dies lectius del curs, inclòs juny i setembre, en dues modalitats: curs complet i tiquet diari.

Els menús s’elaboren artesanalment i se serveixen acabats de fer pel nostre cuiner Pepe Porta que s’encarrega d’aquesta tasca des de fa més de 25 anys i és conegut també pels molts esdeveniments parroquials que s’organitzen al menjador del col·legi. Els menús són dissenyats per un dietista i estan basats en la dieta mediterrània, contenen informació sobre el valor nutricional i estan a disposició dels pares en Consergeria i les oficines del centre o al següent enllaç menus 2017-2018 .

Durant els dinars, se servirà aigua mineral embotellada en format gran d’1,5 L baix demanda.

 

Els tiquets diaris es poden adquirir a les oficines del col·legi fins a les 10 h. L’atenció a pares i mares sobre els aspectes relacionats amb el menjador la realitzarà Pilar Costa, coordinadora del menjador, sol·licitant cita prèvia a les oficines del col·legi.

L’atenció en els menjars i patis la realitza l’equip de menjador que està compost per dones d’Alboraia que són mares d’alumnes, o exalumnes, per major confiança de les nostres famílies.

 

Antonia Rus / Carmen Rochina / María Domingo / Amparo Calatayud / Mariló Pérez / Mari Nieves Romero / Ana Martínez-Raposo / Encarna López / Adelina Blasco / Carmen Martínez

Des d’Infantil fins a 3r de Primària se serveix el menjar a les taules de manera individual. Des de 4t de Primària s’organitza el servei en línia passant per taulell. Abans de començar tots els alumnes es renten les mans.

A més, tots els alumnes d’Infantil es prenen un berenar a mitja vesprada en la seua aula i els de 1r d’Infantil fan 1 hora de migdiada després del menjar en una aula multiús.

Al setembre i juny, la recollida dels alumnes serà de 14:30 h a 15:00 h. La recollida dels alumnes d’Infantil es realitzarà per la porta del pati al C / Pintor Valero, 4. i la recollida dels alumnes de Primària i ESO es realitzarà per la porta del pati gran de l’Avinguda Diví Mestre, al costat del Hall.

Al menjador regeixen les mateixes normes de disciplina i convivència que per a la resta d’activitats del col·legi.

Per a una informació més detallada estem a la seua disposició a les oficines del col·legi.


Projecte DIDAC

Baix el lema “Menjar, aprendre i divertir-se”, el col·legi inicià amb molta il·lusió durant el curs 2015-2016 el “Projecte Dídac”, una iniciativa que consisteix en diferents proves que té com a objectiu complementar el Servei de menjador a l’aspecte educatiu sense cap cost addicional per a les famílies.

Dimarts i dijous, una monitora de l’empresa COMICOLE (www.comicole.com), en col·laboració amb el nostre personal de menjador, s’encarrega d’un programa d’activitats i tallers adaptats al nostre centre. Cada dia, l’activitat o taller va dirigit a una edat diferent, treballant de forma divertida aspectes de l’educació alimentària, de la higiene, dels bons hàbits, de les bones maneres i de l’educació en valors.

Podeu consultar més detalls del “Projecte Dídac” al següent enllaç.