Treballa amb nosaltres

seccio contacte

Uneix-te al nostre equip

Per al pròxim curs 2019-20 comuniquem les següents vacants:

Si vols treballar amb nosaltres, deixa’ns les teues dades personals, formatives i d’experiència professional al nostre correu electrònic curriculum@donjoselluch.es . Les dades que ens facilites s’inclouran a la nostra base de dades.

CLAÚSULA DE PROTECCIÓ DE DADES: Enviant-nos aquest correu acceptes incloure les teues dades a la nostra base de dades. Sempre podràs exercir els teus drets ARCO fent-ho saber al correu electrònic info@donjoselluch.es.

Els Drets ARCO són els drets segons la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal:

  • Dret d’Accés: El dret d’Accés reconeix als ciutadans la potestat de defensar la seva privacitat controlant per si mateixos l’ús que es fa de les seves dades personals. Aquest dret es troba regulat en el títol III de la LOPD (article 15) i el títol III del Reial Decret 1720/2007 (articles 23 a 26 i articles 27 a 30).

  • Drets de Rectificació i Cancel·lació: Els drets de rectificació i cancel·lació es troben regulats en l’article 16 de la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal i en els articles 31 a 33 del Reial Decret 1720/2007. Quan les dades personals d’un ciutadà resultaren ser incompletes, inexactes, excessives o inadequades aquest pot requerir al responsable del fitxer la seua rectificació o cancel·lació.

  • Dret d’Oposició: El dret d’oposició es troba regulat en els articles 35 a 36 de la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007. Consisteix en el dret dels titulars de les dades per dirigir-se al responsable del fitxer perquè deixe de tractar les seues dades sense el seu consentiment per a fins de publicitat o prospecció comercial.